Sumber : http://www.firdauskasim.com/2011/05/tips-seo-cara-pasang-meta-tag.html#ixzz1Zn2VpWeN Pengalaman Malam Pertama..! | abadi romeo

Followers

Pengalaman Malam Pertama..!

Sabtu, 2 Julai 2011



Dengan pantas terjah masuh bila dengar Kisah Malam Pertama,aku tau sangat la..dah masak dah...aku pun camtu juga.Aku harap entry ni tidak mengecewakan dan mampu membuat anda tersenyum sorang-sorang.

waSeorang lelaki bernama Kamal(bukan nama sebenar) yang baru saja menjalani malam pertama bersama isterinya, menceritakan tentang kemuskilannya kepada seorang kawan, Hamed(bukan nama sebenar) 

"Fuyooo, gila juga! Ternyata memang benar," ujar Kamal. 

"Kebiasaan yang sering kita lakukan ketika masih bujang, boleh berulang pada malam pengantin." 

"Sebenarnya apa yang berlaku semalam?" si Hamed ingin tahu. 

"Begini. Kau kan tau kalau sewaktu bujang aku suka melanggan perempuan.

 "Nah, jadi malam pengantin semalam, setelah selesai melakukan "projek", tanpa sengaja aku memberikan wang RM 100 pada isteri aku." 

"Fuh...!, gila kau!" Hamed terperanjat.

 "Lepas tu macammana? Isteri kau marah? 

"Itulah masalahnya," Kamal menjawab.

 "Dia malah memberikan pulangan wang RM 25 kat aku

P/S:Agak-agak apa yang anda fikirkan tentang pengantin tu..
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

7 ulasan:

  1. PeRmAtA bIrU berkata...:

    hahhahaah... mestilah bini dia pon biasa dilanggan... hahahha..kan dah dikatakan... macamna kita begitulah jodoh kita..heheh

  1. Cik RoSs berkata...:

    wife dia bg diskaun.sebab dah biasa bagi diskaun kat pelanggan!!hehehhee :P

  1. pRiNCe berkata...:

    haha..terbaik lah entry..:)..suke...

    "nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

    berminat ?? klik link di bawah ni..:)

    [ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!
    [ Politik ] Nak Topup Pun Kena Cukai 6 % Kew ?

  1. Oh!Belog berkata...:

    bestnya malam pertama.. hahaha


    -------------------------------------------
    nak ajak join komuniti blogger Malaysia di http://www.ohbelog.com/
    join dan dapatkan traffik FREE...

  1. relevan berkata...:

    Wakaka! tak sampai seratus pun harga bini dia..

  1. Tanpa Nama berkata...:

    Muahahahaha

  1. Tanpa Nama berkata...:

    senang je..kseimpulan dr cite di ats..lelaki baik utuk perempuan baik..lelaki jht utk perempuan jht..

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...