Sumber : http://www.firdauskasim.com/2011/05/tips-seo-cara-pasang-meta-tag.html#ixzz1Zn2VpWeN Makin ramai lelaki 'tak pandai ayat' | abadi romeo

Followers

Makin ramai lelaki 'tak pandai ayat'

Ahad, 17 April 2011


GLASGOW: Hubungan romantis antara pasangan lelaki dan wanita semakin berkurangan kerana si lelaki sudah lupa seni memikat wanita, menurut kajian di Britain. 

Kebanyakan wanita di Britain tidak lagi mendapat hadiah daripada kekasih masing-masing, sesetengahnya lebih daripada setahun, lapor The Daily Express
Berikutan keadaan itu, seorang setiap lima wanita tidak lagi memikirkan mengenai bila pasangannya akan memberi bunga sebaliknya membeli sendiri bunga berkenaan. Dalam tinjauannya, syarikat insurans Sheilas Wheels juga mendapati semakin ramai pemuda tidak mengetahui seni memikat.

Malah, seorang setiap 10 lelaki bawah 25 tahun beri hadiah tidak disukai pasangan ketika keluar bersama kali pertama. 

Sebahagian besar pemudi membayar separuh atau semua bil kali pertama keluar dengan teman lelaki. – Agensi 

P/S:Parah ni..aku ingat nak buat kelas tution kepada lelaki yg kurang idea camne nak ayat perempuan.Skill ayat ni jarang orang nak ajar..kepada sesiapa yg beminat boleh la hubungi aku tanpa segan silu kerana identiti anda akan dirahsiakan.Cepat sikit..kekosongan tak banyak..Farid Kamil dengan Aaron Aziz baru je bayar deposit.Murah jee.....ooooowh....

Sumber :Berita Harian Online
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

10 ulasan:

  1. Miecyber berkata...:

    Mungkin Seni RM lebih relevan buat masa ini...

    6 Bom Tangan di temui di Brickfields

  1. mankuchai berkata...:

    Mungkin hari2 boleh chating kat facebook,sms,ym..so kerinduan pada pasangan masing2 dah berkurangan....kalau dulu2 nak jumpa guna surat...seminggu sekali jer pun he3..

  1. muahaha .. bro bagi je kelas tuisyen tu .. nanti jangan salahkan gurl lak weee

  1. UYC berkata...:

    bkn x reti malas je nk layan pmpuan skg ni gedix je lebih ekekekekeekee....

  1. a kl citizen berkata...:

    Elokla buat kelas tuisyen tu.... Kesian kat kami org pompuan ni

  1. iza berkata...:

    Assalam...
    Kalau saya belum kahwin...

    "Tak main la ayat-mengayat ni...."

  1. DDrfauziah berkata...:

    Aslmkm.
    Ramai orang sudah ada banyak alternatif. Mungkin juga peredaran masa mengubah corak prioriti & nilai kehidupan.
    PS: Just being practical! :)

  1. ozzy berkata...:

    Assalam..

    Zaman skrg x main ayat mengayat dah..poket penuh x payah ayat, bagi isyarat je.

  1. zulkbo berkata...:

    salam zul..
    aku pun dah lupa
    skill ni..setia pada
    yang adalah rasanya
    buat masa ni..he he

  1. relevan berkata...:

    Kena belajar semula ni..study baik baik ..

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...