Sumber : http://www.firdauskasim.com/2011/05/tips-seo-cara-pasang-meta-tag.html#ixzz1Zn2VpWeN Guru Wanita DiTangkap Rakam Aksinya Merogol Pelajar Lelaki 16 Tahun | abadi romeo

Followers

Guru Wanita DiTangkap Rakam Aksinya Merogol Pelajar Lelaki 16 Tahun

Selasa, 9 Ogos 2011

Charged: Tara Driscoll has worked at the school for five years
New York _ Seorang Guru Undang-Undang didakwa atas tuduhan merogol dan merakamkan pengambaraan hubungan seks dengan pelajar bawah umur.Tara Driscoll,33,Bashore,Long Island di tahan selepas polis mendapat satu salinan filem video yang menunjukkan perbuatan seks berbayar ke atas pelajar berusia 16 tahun tersebut.
Polis berkata, seorang pelajar di Kampus Sekolah Magnet Tinggi diCambria Heights, Queens, mengaku mengadakan hubungan seks dengan Driscoll selepas di soal siasat oleh ibunya.
Pegawai peniasat berkata,Driscoll,seorang guru yang mengajar matapelajaran undang-undang telah membawa  pelajar lelaki tesebut ke sebuah  Motel Capri Long Islang  di mana mereka mengadakan hubungan seks.Polis telah merampas pita yang mengadakan hubungan seks meraka setelah ibu pelajar tersebut membuat laporan polis sebaik sahaja pelajar lelaki tersebut dia tidur dengan guru tersebut.

Sex scene: The motel in Long Island where Tara Driscoll allegedly had sex with the boy

Place of 'learning': The high school where Driscoll teaches and the alleged rape victim is a student

Umur bagi persetujuan hubungan seks sah disisi undang-undang di New York adalah 17 tahun.
Driscoll didakwa dengan tuduhan rogol darjah ketiga perbuatanj jenayah seksual.
Beliau menjadi guru sejak lima tahun lepas dan digantung tugas sejak Mei lalu apabila berita mengenainya tersebra buat pertama kalinya.
Sesuatu perintah perlindungan yang telah dikeluarkan untuk pelajar lelaki tersebut.
Peguam defendenceVirginia Lopreto enggan mengulas.
Pendakwa mendakwa Driscoll mempunyai sejarah penyalahgunaan alkohol dan baru-baru ini menjalani seisip pemulihan.

P/S:terkezooot gak camne la pompuan lebih ganazzz dari lelaki...
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 ulasan:

  1. belogkiter berkata...:

    setahun je lagi dah tak salah tu

  1. Cik Ila berkata...:

    desperate la tu..ish3...

    slm perkenalan..jumpe kt innit td.. ;)

  1. zulkbo berkata...:

    salam..
    ermm..berbayar?
    cikgu pun gatal
    anak murid pun miang
    maka jadi lah begitu..
    realiti nafsu manusia
    ni bila dah sedap
    lupa segalanya..

  1. PeRmAtA bIrU berkata...:

    adoi.. apalah perempuan nih.. ngan budak 16 tahun pon buat hal.. huhu.. sangat terdesak..:)

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...