Sumber : http://www.firdauskasim.com/2011/05/tips-seo-cara-pasang-meta-tag.html#ixzz1Zn2VpWeN "Angelina Jolie" berlakon Drama Melayu...? | abadi romeo

Followers

"Angelina Jolie" berlakon Drama Melayu...?

Isnin, 14 Mac 2011

Angelina Jolie

Hari ni entry tak mahu buat berat2..lupakan sementara Tsunami tu..
released tension lah.Menggosip le.....Semalam..sedang aku makan jeruk mempelam kat belakang rumah..aku dikejutkan oleh panggilan Anggelina Jolie......sayu hati aku pasal kekasih lama aku ni  nangis-nangis...

"abang,....lina (dia bahasakan diri dia lina kat aku)dah tak boleh cari makan kat Hollywood sekarang ni..
dah tak de order..dah 3 hari makan roti Benggali cicah sup kaki ayam..produser sekarang tengah cari artis Malaysia yg katanya rupa dia macam Lina..bayar pun ciput sikit...huhuhuhu..."

"tak pe lah yang.....kalau Brad Pit tak bagi u duit...jumpa I..nanti I sekeh kepaladia.Dulu siap buat2 gila semata suruh I lepaskan U...nanti dia".....kataku memujuk Angelina Jolie.

Kila Fairy

Ini lah dia minah tu..memang sebiji pun...kalau tak pun dua biji..serupa..... Nama glamour dia Kila Fairy.
Nama dalam surat beranak Shakila Nisha Jahanghir Khan.Anak atis terkenal 80-an dulu Rohana Jalil.Patut pun hidung dia macam hidung Pakistan..boleh sangkut hanger baju ....kata dia bibir,dagu dan hidung 
 dia "ori" punya,tak main la cucuk-cucuk.
Bakat.......tak tahu le..boleh tengok drama Hotel Mania .

gambar kila fairy


Jamal - control handsome lah tu..

Kepada teruna-teruna blogger...aku rasa mesti korang merasa terancam bila
terpandang..apatah lagi kalau berselisih dengan Kila Fairyni..ialah..ingatkan
Angelina Jolie.Kepada yg dah ada mata air "ingatlah orang tersayang"
Aku.....jangan tanya la sebab no phone dia ada kat aku..
hehehe...

Bibir dia tu...alahai...sumpah tak abang tak cari lain....ahak..ahak..

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 ulasan:

  1. shark berkata...:

    huh
    bbir dia tu mahal btuil tue
    leh operate ke kalu nk bbir cmtu:p

  1. zulkbo berkata...:

    salam..
    adehhh...tergoncang imanku
    sekejap..ermmm..bibir buat
    ke ori tu..?

  1. hmmm.....jauh lagi bro nak sama ngan angelina jolie toksah nak berangan ler....

  1. relevan berkata...:

    Wow ! seksi hahaa!

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...