Sumber : http://www.firdauskasim.com/2011/05/tips-seo-cara-pasang-meta-tag.html#ixzz1Zn2VpWeN Kencing Merata-rata..240 orang ditahan | abadi romeo

Followers

Kencing Merata-rata..240 orang ditahan

Khamis, 10 Mac 2011
RIO DE JANEIRO, Calon tuan rumah Olimpik 2016, Rio de Janeiro, takkala sedang serius menghias kota telah dikejutkan dengan penahananl lebih dari 200 orang yg kemarok berpesta karena buang air kecil merata-rata selama Karnival Rio yang meriah itu minggu lalu.
”Tepatnya 214 orang ditahan. Kami serius memerangi orang-orang ini. Mereka tak menghormati kota dan penduduknya,” kata Alex Costa, Ketua Undang-Undang  Umum Kota Rio, seperti diterbitkan oleh G1 News, Isnin (7/3/2011).


Pemerintah kota Rio tahun lalu melancarkan kempen ”Zero Tolerance for Pissing”, yang menggesa para peserta karnival, terutama lelaki, yang sibuk minum bir tanpa henti dan memenuhi panggilan alam dengan buang air kecil merata-rata di jalan, di antara parking keretar, atau pintu pagar rumah orang.
Pemerintah kota menyediakan toilet umum mudahalih di banyak lokasi, tetapi barisan panjang di depan tandas semasa karnaval membuat masih banyak orang yang tak tahan. Apa boleh buat kencing suka hati la....... 

Sumber :(AFP/)

P/S : Habis dah tak tahan sangat takkan nak buang dalam seluar..tandas full house..mane sempat je la...lelaki kat Malaysia ni biasa buat...tetapi pompuan aku tak  pernah nampak tapi ada ternampak...hehehe
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 ulasan:

  1. zulkbo berkata...:

    salam..
    aku rekemen lain kali nak
    ke pesta RIO pakai pampers
    amacam? ada bagusss...?he he

  1. NICK IRFAN berkata...:

    btol2... sy pun kdg2 pancut je di mana2 kalau emergency ni? hehe

  1. kencing merata laki2 ok lagi klu pompuan tu mmg buruk ler perangai

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...