Sumber : http://www.firdauskasim.com/2011/05/tips-seo-cara-pasang-meta-tag.html#ixzz1Zn2VpWeN Tsunami Film Melayu..Present Abadi Romeo..... | abadi romeo

Followers

Tsunami Film Melayu..Present Abadi Romeo.....

Sabtu, 12 Mac 2011


video
                                                                                                                                                Amacam..dah tengoh..hehehe..jangan lah marah..ini adalah trial film,kene belajar le dulu buat slide show,kosnya masih dirahsiakan tetapi antara termurah didalam sejarah penerbitan film Hollyywood.Preview
film ni dilancarkan tepat pada tarikh Tsunami di Jepun,bukan apa..cari publisiti..cut budget kerana produser
film ni masih belum cukup modal...dalam proses pinjam duit kat Along,minggu depan lulus agaknya,
Heronya tak lain dan tak bukan dan tak asing  lagi "Mr Abadi Romeo"tetapi yang pastinya dia bukalah Allien kerana dia tidak mempunyai sesungut walaupun dikhabarkan  cerewet dan kuat merungut.Pada awalnya heroen yang diwar-war kan ialah Kim Kardashian..terpaksa menarik diri kerana rambutnya gugur setelah berlaku adengan tarik menarik rambut dengan Fasha Sanda kerana berebutkan Abadi Romeo dan untuk menjaga hati kedua aktres tersebut,produser terpaksa menggugurkan kedua duanya.

Oleh yang demikian terpaka lah berlakon sorang-sorang..Anyway...enjoy the film......
Produser : Abadi Rome
Pengarah : Abadi Romeo
Staring :Abadi Romeo - hero lah tu..
Lakon Layar -Abadi Romeo
Jurufoto : Abadi Romeo
Make up : Abadi Romeo
Lampu : Abadi Romeo
Proop : Abadi Romeo
Terbitan : Tangkai Jering Production 
 
Pendek kata..(panjang tak kata)semua buat sendiri...(modal ciput)
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

1 ulasan:

  1. abgreds berkata...:

    Salam Bro...
    Terrer tuh ...kira jadik jugak le syabas bro.. study lagi..karang boleh lawan david teo haha...
    p/s dulu suka gak godek-godek slides show sekarang dah tak da masa...

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...