Sumber : http://www.firdauskasim.com/2011/05/tips-seo-cara-pasang-meta-tag.html#ixzz1Zn2VpWeN 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011 | abadi romeo

Followers

5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011

Khamis, 31 Mac 2011

Salam 1Malaysia...aku terpanggil nak buat entry 5 Blog Paling Kerap DiLawati hasil cetusan Denaihati.Oleh kerana darah pahlawan yang mengalir dalam tubuh aku maka aku dengan pencak silat Kuntau dan Kun Fu mabok yang aku pelajari dari Jacky Chan menyahut cabaran.Tujuan murni penganjur rancangan Denaihati ini amat baik khususnya newbie macam blog aku yang memerlukan Nertwork Blogger yang besar bagi memberikan kesinambungan dan inspirasi supaya terus berada di dunia blogger.


Aku termenung panjang nak senaraikan 5 blog dan 14 yang lain..beberapa kali aku menghantukkan kepala ku ke dinding rumahku....hinggakan jiran sebelah terpaksa memanggil bomba untuk menyelamatkan diri kerana gegaran yang kuat kerana disangkakkan berlaku gempa di Malaysia.Setelah dicampur,tolak,bahagi menggunakan segala kepandaian aku membilang jari tangan dan kaki,walaupun terpaksa aku memanggil jiran sebelah untuk meminjam kakinya untuk di kira..akhirnya keputusan adalah seperti di bawah :-


Segunung harapan aku setinggi Gunung Everest sekiranya 14 blog yang tersenarai di bawah membuat entry yang sama 5 Blog Paling Kerap Di Lawati 2011 dan tinggalkan link di ruangan komen Denaihati.



Kalau nak dikutkan hati panjang lagi senarai blog dan mungkin lebih panjang dari senaraihitam JPJ.
Walaupun ada yg tidak tersenarai sebenarnya aku adalah silent reader korang so jangan le kecil hati.Insyaallah..lain kali...

Sebelum penyakit lupa aku datang....aku nak ucapkan terima kasih buat saudara zulkbo kerana menyenaraikan aku dalam 5 Blog Paling Kerap Di Lawati.Sebagai tanda penghargaan nanti lah aku nak bawa dia pergi melancong ke Bali bersama Fasha Sanda....Lisa Suriani pun ada...7 hari 7 malam ....
.kih..kih..kih....!

aBADI rOMEO....
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

9 ulasan:

  1. Interesting List.. Mostly Malaysian izzit?

  1. abadi romeo berkata...:

    @Dewi Batrishya - Yess.. Superb Malaysian Blogger.. you are most welcome..

  1. iza berkata...:

    As salam..
    Nasib baik tak pecah perutku gelak ttg alkisah di atas...

    Teratak Usang

    Banjir di Perlis 2011 | Teratak Usang

  1. segmen ape pulak ni..wuwu blog qaseh ade T_T

  1. a kl citizen berkata...:

    AR....
    widget mr bean kat sebelah ni kacau la... x nampak nak baca, dan mengganggu... kalau boleh alih sikit bagus gak


    *sori kluar topik

  1. zulkbo berkata...:

    SALAM..
    he he..masih berstail
    romeo malaya anda dalam
    entri ni Zul..mantopp!!
    thanks dan tahniah..

  1. abadi romeo berkata...:

    @iza~ salam - minta maaf le kalau aku mencederakan perut iza...tak sengaja..

    @Qaseh dalia adelia ~ segmen ini akn membuatkan trafiq blog qaseh sentiasa sibuk hingga terpaksa memanggil polis trafiq mengawal lalu lintas.
    @
    @a kl citizen ~ tak gamak aku nak halau Mr.Bean tu,dari subuh sampai malam menyambut tetamu abadi romeo.Sian dia..

    @zulkbo~stylo ke aku..masa tulis entry ni pun tengah pakai tuala mandi..gigi pun tak berus lagi..

    @relevan ~ bola satu...bola dua..bola tiga..berita diterima over...

  1. ozzy berkata...:

    Assalam..

    Oh..bicara ozzy tersenarai antara 5 carta teratas..terima kasih sahabat.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...