Sumber : http://www.firdauskasim.com/2011/05/tips-seo-cara-pasang-meta-tag.html#ixzz1Zn2VpWeN Gambar Terkini Justin Bieber and Selena Gomez Intim Bersama | abadi romeo

Followers

Gambar Terkini Justin Bieber and Selena Gomez Intim Bersama

Jumaat, 3 Jun 2011



Tidak dapat dinafikan lagi hubungan intim antara Justin Bieber 17 dan kekasihnya Selena Gomez dari pengetahuan umum bila satu lagi gambar koleksi pribadinya di sebarkan di internet.Penyanyi yang popular dengan lagu "Baby" itu dalam keadaan tidak berbaju berada di sofa bersama kekasihnya Selena Gomez pasti akan menambah duka peminat wanita yang menggilai Justin Bieber.Khabarnya gambar tersebut di sebarkan oleh temannya di halaman twitter dan di percayai sedang berada bersama beberapa teman atau keluarganya.Baru-baru ini mereka juga diberitakan bermalam bersama di sebuah suite berharga AS$10,000 (RM30,305) untuk satu malam di Hotel Four Seasons.



P/S:Makin ramailah peminat Justin Bieber yang beredam air mata....tapi aku makin selera makan kuih badak berendam

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

1 ulasan:

  1. biaseler bro kalau dah popular dan duit banyak apa saja bole buat dan lagi satu ape nak hairan mmg lifestyle drg macam tu tapi yang bestnyer ada jgk artis kita yang nak ikut lifestyle mcm depa....

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...