Sumber : http://www.firdauskasim.com/2011/05/tips-seo-cara-pasang-meta-tag.html#ixzz1Zn2VpWeN "Kelab Isteri Patuh" Dilancarkan Selepas "Kelab Poligami" | abadi romeo

Followers

"Kelab Isteri Patuh" Dilancarkan Selepas "Kelab Poligami"

Ahad, 5 Jun 2011
Rawang, Malaysia (AP) - Sebuah kelompok Muslim Malaysia telah melancarkan"Kelab Isteri Taat" untuk mengajar wanita untuk menurut kehendak dan menjaga pasangan mereka bahagia di bilik tidur sebagai ubat untuk penyakit sosial.

Naib Presiden kelab, Rohayah Mohamad, berkata isteri harus belajar untuk menjadikekasih yang baik sehingga mereka boleh "taat, melayani dan menghibur" suamimereka untuk mengelakkan mereka dari kesesatan atu menyimpang.

Aktivis dan ahli politik membantah kelab dilancarkan Sabtu sebagai sesat dan memandang ke belakang terhadap hak-hak wanita.

Kelab ini ditubuhkan oleh kumpulan Ikhwan Global, yang melancarkan Club Poligami dua tahun lalu. Global Ikhwan terdiri bekas anggota dari PertubuhanAl-Arqam yang di haramkan.

Kerajaan sedang mengawasi kegiatan kumpulan berkenaan kerana dikaitkan dengan usha untuk menghidupkan kembali ajaran Al-Arqam.
Sumber :Yahoo News
P/S :Ada yang logik,ada yang menimbulkan keraguan...tapi tanpa kelab pun isteri memang kena patuh pada suami...
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...