Sumber : http://www.firdauskasim.com/2011/05/tips-seo-cara-pasang-meta-tag.html#ixzz1Zn2VpWeN Seluar Dalam..Oh..Seluar Dalam..! | abadi romeo

Followers

Seluar Dalam..Oh..Seluar Dalam..!

Selasa, 28 Jun 2011


Nampak dah macam kering idea..seluar dalam pun nak dijadikan tajuk.Otak kuning...oh ...no..aku cuma suka makan mee kuning.Lucah ke seluar dalam...takpe kut...baca entry dalam hati sudahlah.Cuma nak post satu sketsa seluar dalam...jangan lah serius sangat.Santai-santai  walaupun bukan ditepi pantai..rehatkan minda.

Al-kisah Roslan sedang menonton television diruang tamu,sedang asyik menonton dia terganggu dengan suara leteran isterinya seperti sedang memarahahi pembantu rumahnya Tipah.Isterinya menuduh si Tipah pembantu rumahnya mencuri seluar dalamnya dan membuatkan Roslan bingkas bangun dari sofa untuk meredakan keadaan.

Roslan:Apa yang kecoh-kecoh ni,saya nak tengok television pun tak senang ?

Isteri: Seluar dalam saya hilang bang...ni mesti si Tipah (pembantu rumah) yang ambil

Roslan: Tipah, betul ke kamu yang ambil?

Tipah: Tidak Pak..... Tipah tak ambil...

Isteri: Seluar dalam tu mahal punya,kalau beli kat Pasar Malam saya tak kisah,saya beli di oversea..semuanya ada jenama,kat setengah dozen saya beli.Kalau seluar dalam biasa saya tak kisah...

Roslan: Awak salah letak tak..cari betul-betul…

Isteri: Habis saya selongkar satu rumah tak jumpa.Dalam rumah ni kita ada bertiga je...takkan abang pakai seluar dalam saya…

Roslan: Bila masa pula abang ambil….Tipah, betul ke kamu tak ambil seluar dalam tu?

Tipah: Betul Pak.. sumpah. Pak pun tahu saya TAK PENAH PAKAI seluar dalam.. masakan saya teringin seluar dalam tu..


P/S:Agak-agak bagaimanakah adengan yang seterusnya...bila si isteri tahu yang suaminya biasa lihat pembantu rumahnya memang tak pernah pakai seluar dalam....
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

6 ulasan:

  1. relevan berkata...:

    ha ha! tu dia..

  1. akmal afiqah berkata...:

    kantoi sudaaa. hahaha

  1. oPiE iSa berkata...:

    Hahaha..

    memang dah expect ending dia mesti pasal 'terkantoi'...

    Haha... Tipah menipu bukan Tipah tertipu lagi... Wakkakaka...


    Orang Ganu VS Orang Utara!

  1. mankuchai berkata...:

    Hmmm hahhaha..pecah rahsia.,

  1. zulkbo berkata...:

    salam..
    aku dah agak dah..
    moralnya jangan ada
    orang gaji pak
    bahaya..he he

  1. ozzy berkata...:

    hehe..apalah tipah x pandai cover line ..kantoi sudahhhh

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...