Sumber : http://www.firdauskasim.com/2011/05/tips-seo-cara-pasang-meta-tag.html#ixzz1Zn2VpWeN Aksi Panas:Pasangan Lesbian Diarahkan Turun Dari Pesawat | abadi romeo

Followers

Aksi Panas:Pasangan Lesbian Diarahkan Turun Dari Pesawat

Selasa, 27 September 2011
Liesha Hailey

California- Bintang Lesbian "L World" Leisha Hailey, 40,dan pasangan lesbiannya diarahkan turun dari pesawat yang Southwest Airline dinaikinya kerana bercium semasa penerbangan.Menurut Leisaha Hailey,attendent oesawat memberitahunya Southwest Airline adalah "family Airline" di mana penumpang kebanyakannya membawa ahli keluarga bersama dan bercium di dalam pesawat adalah dilarang sama sekali.Sebaik sahaja diirngi turun dari pesawat beliau mula menyatakan rasa tidak puas hatinya didalam twitter 
"Southwest Airline membenarkan pekerjanya mengamalkan homophobic"katanya didalam twitter.Sejak bila "menunjukkan"kasih sayang terhadap seseorang adalah menyalahi undang-undang dan apakah klasifikasi "family Airline" bagi pandangan Southwest Airline .


"jika anda seorang gay..boikot Southwest Airline,mereka tidak menyukai kita"Hailey didalam akaun twitter.Dia membintangi Showtime sebuah rangkain "L World" sebagai Alice,seorang penulis majalah biseksual dan dj radio menuntut syarikat penerbangan tersebut memohon maaf.Beliau juga dikenali menerusi Anatomi Grey, Drop Dead Diva dan CSI


Syarikat penerbangan itu mengeluarkan satu kenyataan mengatakan bahawa laporan awal yang diterima mengenai kejadian 'menunjukkan bahawa kami menerima beberapa aduan penumpang yang kurang senang dengan kelakuan sebagai berlebihan'.


Billie Joe Amstrong
'Anak-anak kapal kami, yang bertanggungjawab untuk keselesaan semua pelanggan di atas kapal, mendekati penumpang yang berasaskan semata-mata kepada tingkah laku dan tidak memilih gender, "kata syarikat penerbangan itu.



Kejadian serupa lebih kurang tiga minggu lalu bila seorang lagi seleberiti Green Day,Billie Joe Amstrong di arahkan meninggalkan pesawat kerana berpakain kurang sopan dengan seluar yang terlondeh.



P/S:Kalau orang kita selalunya kalau tengok camtu....oooowh..!wayang free...pemandangan aksi panas ni memang selalu kita lihat ditempat yang selalu orang nak ucap "I Love U....Good Bye..See U Again...I Miss U...biasalah kalau kat airport...bas stand pudu pun boleh tengok...tempat orang menunjukkan kasih sayang...
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 ulasan:

  1. Azman berkata...:

    Pelik ah dorang nih..kalau bab ni dorang amik pot pulak.

  1. Abhamz berkata...:

    salam, org barat pun tak suka gay....org kita pulak nak jadi gay...masya-Allah.

  1. ahsfantasy24 berkata...:

    macam2 gayany...
    moga kita dilindungi Tuhan..

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...