Sumber : http://www.firdauskasim.com/2011/05/tips-seo-cara-pasang-meta-tag.html#ixzz1Zn2VpWeN Kamera Tersembunyi di Tandas...Lebih Selamat Cari Semak Samun Je... | abadi romeo

Followers

Kamera Tersembunyi di Tandas...Lebih Selamat Cari Semak Samun Je...

Selasa, 20 September 2011



Mungkin kerana Astro gagal memberikan servis yang baik nampaknya,ada segelintir manusia yang dah tak berminat nak tengok tv ...cintanya pada movie dah beralih arah.Lebih cenderong melihat aksi live dalam tandas menerusi camera tersembunyi di dalam tandas.Memang banyak berita mengenai pencabulan hak-hak asasi dan privasi manusia ketika di tandas dilaporkan dan terbaharu yang mengejutkan aku ianya berlaku disebuah restauran terkenal Starbuck.

Kejadian berlaku Di Washinton DC USA itu diketahui umum bila seorang budak berumur lima tahun menemui camera tersembunyi dan ibubapanya telah membuat laporan polis dan tidakan saman.Namun kejadian tersebut walaupun berlaku di luar negeri tidak bermakna kes yg terpencil dan ianya pernah dilaporkan berlaku di negara kita.Tak kiralah kita lelaki ke perempuan sama sahaja....antara sebab mengapa kita ke tandas selain untuk melepaskan hajat,kita merasakan itu adalah tempat privasi yang paling selamat.Bayaangkan kalau aksi melepaskan hajat kita tiba-tiba di upload di You tube...melainkan anda merasa bangga kerana publisiti sedemikian rupa.

Mungkin ada baiknya kita menjulingkan mata memerhatikan beberapa tempat yang sensitiv terutama di singki .Kamera amat sesuai dipasang disitu kerana ia akan memberikan sudut "pose yang istimewa" iaitu berhadapan dengan anda takkala anda sibuk menanggalkan pakaian sehinggalah selesai aktiviti membuang sisa toksid ataupun aktiviti lain seperti bersoleh,tukar lampin picit jerawat dan sebagainya.

P/S:Aku ingat kalau jumpa semak samun atau belakang pokok yang besar lebih selamat kalau dah sakit perot sangat.Tapi itu mungkin cuma praktikal di kawasan kampung,kalau dikawasan bandar kat mana agaknya...belakang pasu bunga DBKL wokey pe..sedikit terlindung...

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 ulasan:

  1. Miecyber berkata...:

    Aduss.. nak kencing pun orang rakam...

  1. zulkbo berkata...:

    salam..
    kena mak we cun berak keras

    alahai..tak lalu nak tengok
    :D

  1. alexa yussida berkata...:

    dalam certain toilet inside the flight oso got some hidden camera,tiap kali nak guna terpaksa hati2 wooo..cuak je..ayoyo

  1. abadi romeo berkata...:

    @Miecyber-boleh jadi artis..ada camera

    @Zulkbo-boleh buat tajuk filem tu..awek lawa,berak sembelit

    @Alexa Yussida-nampaknya kena sediakan pampers aje la..safety..

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...