Sumber : http://www.firdauskasim.com/2011/05/tips-seo-cara-pasang-meta-tag.html#ixzz1Zn2VpWeN Gambar Perkahwinan Norman Hakim & Memey Tajaan Refflesia .,12 juta..guulp..! | abadi romeo

Followers

Gambar Perkahwinan Norman Hakim & Memey Tajaan Refflesia .,12 juta..guulp..!

Jumaat, 30 September 2011

Wow..!Jarang anak Melayu dapat sponsor RM 12 juta.Cuma sebagai pemerhati tetap PBB,aku memang suka komen orang lain sebab mereka artis,boleh komen suka hati aku,bukan nak aibkan dia cuma aku ni bukan lah mahir sangat pasal fesyen2 pengantin ni tapi tak salah rasanya melahirkan kemuskillan di hati.Sebab perkahwinan ni kira grand dan mungkin Wedding Of The Year,ramailah yang ambil kesempatan nak promosi barangan mereka(termasuklah aku..promosi blog).Refflesia,saudagar intan berlian tu tak nak ketinggalan balut leher Memey dengan hiasannya..nak patah tengkuk budak tu aku tengok..tapi nak cantik punya pasal kontrol jelita lah..tapi memang dia cantik pun.Kalau pakai kain batik berkemban tengah sidai baju pun aku rasa dia ni cantik tapi bila dah jadi bini Norman..dah kureng lah sikit..kih..kih..kih..!masa anak dara dulu boleh terbelah jantung kalau tengok dia.

Tapi apasal la Vera Wang punya gaun tu..memang aku rasakan someting lah..tak cukup kain..terlebih fesyen atau tak cukup budget atau tak cukup masa.kalau tak pandai nak jahit baju pengantin call lah aku..aku boleh tunjuk skill menjahit menggunakan kaki sambil makan karipap.












 Gambar ehsan Fariza Saidin & Cipot Redz



P/S:Semoga bahagia ke anak cucu..rantai tu jangan lupa pulangkan balik..buat2 lupa la pulak..macam ayat jelous je aku ni...
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

5 ulasan:

  1. emieysandra berkata...:

    dayang dayang pun tumpang tnjuk betis..erkk. urmm. mcm xkne je rntai ng baju tu.

  1. BOM321 berkata...:

    Layari Hiburan, Informasi dan Berita disini > Blog BOM321
    Gosip,Kisah dan Gambar Artis disini > Blog Gosip321

  1. Tanpa Nama berkata...:

    tak tahu malu lansung ;( kahwin bukan atas dasar kejayaan tapi sebaliknya , atas dasar kejayaan rampas laki org dan menang pebicaraan lepas tangkap khalwat ,ph please!!

  1. Mr.PinGu berkata...:

    huhuhu// nak montah tgok sandiwara pasangan nih

  1. Tanpa Nama berkata...:

    Betina murahan, X tahu malu. Banggalah agaknya walaupun buat maksiat terang-terangan, mahkamah tetap putuskan X salah!

    Suhaiza Suhaimi oi..... perosak rumahtangga org lain. Tak payah berpura-pura baik la....!

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...