Sumber : http://www.firdauskasim.com/2011/05/tips-seo-cara-pasang-meta-tag.html#ixzz1Zn2VpWeN UFO lawat Menara KL? | abadi romeo

Followers

UFO lawat Menara KL?

Selasa, 18 Januari 2011
OBJEK terbang yang tidak dikenali atau UFO (dalam bulatan) dirakam di ruang udara Menara Kuala Lumpur pada Selasa lalu.

KUALA LUMPUR - Seorang penyelia kanan sebuah projek pembinaan di sini terkejut apabila mendakwa terlihat satu objek pelik yang dirakamnya melalui telefon bimbit melintasi ruang udara Menara Kuala Lumpur Selasa lalu.
Abdul Jalil Ibrahim, 50, berkata, pada kejadian pukul 7.46 pagi Selasa lalu, dia sedang merakam pemandangan awan dari tingkat 51 sebuah bangunan yang sedang dibina di sebelah sebuah hotel di Jalan Ampang di sini menggunakan telefon bimbit milik kawannya.

"Pada mulanya saya tidak menyedari ada objek pelik seakan-akan UFO (Objek Terbang Yang Tidak Dikenali) di dalam rakaman ini tetapi selepas empat hari, rakan setugas saya beritahu ada benda pelik pada gambar yang saya rakam dengan telefon bimbitnya.
"Apabila diteliti, saya terkejut melihat sebuah objek pelik berbentuk piring dan bujur berwarna hitam di ruang udara Menara KL," ceritanya lagi ketika ditemui Kosmo! semalam.
Bagaimanapun Abdul Jalil berkata, dia tidak dapat mengesahkan apa sebenarnya objek berkenaan walaupun jarak tapak binaan dengan Menara KL hanya sejauh satu kilometer.

Kredit : KOSMO

p/s-Jangan sangka UFO tak minat nak datang Malaysia..aku ingat dia datang nak rasa Tongkat Ali dan makan roti canai pasal barang tu S.Muzaffar dah bawak kat angkasa.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

8 ulasan:

 1. jfook berkata...:

  Hmm it might be something else? lol

 1. abadi romeo berkata...:

  @ jfook
  true or not..its make us to think together

 1. iza berkata...:

  Salam...
  Entah la...susah nak percaya.
  Entah2 alat pengintipan negara asing...

 1. abadi romeo berkata...:

  @ iza

  Wikileak kot....

 1. zulkbo berkata...:

  salam..
  la dekat tempat kerja aku..?
  dah tentu aku bawak tempat
  kerja, parking tingkat 88 nuh
  he he....

 1. uncle berkata...:

  alien skrg sudah membiasakan diri dengan makanan di bumi..tgh cari parking nak beli nasi lemak tu.jgn risau..datang dengan aman !! ahhahaha

 1. Redbloodsnow berkata...:

  betol² UFO ker tuh ek

 1. cemomoi berkata...:

  sikit lagi nak sampai tempat keja koi

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...