Sumber : http://www.firdauskasim.com/2011/05/tips-seo-cara-pasang-meta-tag.html#ixzz1Zn2VpWeN Di Pilih Sebagai Miss Asia Pasific Jika Sanggup Tawarkan Khidmat Seks | abadi romeo

Followers

Di Pilih Sebagai Miss Asia Pasific Jika Sanggup Tawarkan Khidmat Seks

Khamis, 20 Oktober 2011

Ratu Cantik British mendakwa terpaksa melarikan diri dari pertandingan Miss Asia Pasific World kerana terpaksa membuat pertukaran undian dengan seks jika ingin kan kemenangan.Amy Willerton,19 memutuskan untuk menarik diri selepas mengharungi tiga hari yang menakutkan,diberi makan hanya sehari sekali dan hanya tidur di sebuah hotel yang tidak mempunyai katil.Lebih mengejutkan lagi bila di diminta melakukan hubungan seks dengan pegawai pertandingan sebagai balasan undian.Namun apa yang memeranjatkannya bila dia membuat laporan kepada pihak polis tempatan tentang rasuah seks,pegawai pertandingan dengan cara terbuka telah memberikan rasuah dengan wang tunai kepada pihak polis.Sejurus tiba di rumahnya dia mendapat berita pertandingan itu telah dimenangi oleh peserta tempatan,Miss South Korea yang membawa pulang hadiah bernilai $12,700,


"Kami menghubungi polis tetapi saya kemudian melihat salah satu daripada pengerusi pertandingan tarik dompet beliau serta merta apabila mereka tiba. 
Amy muncul dalam rancangan Sky Living Show 'Signed By Katie Price'yang mencari bakat-bakat baru.
Beliau telah dihubungi oleh penganjur Miss Asia Pacific World secara online dan menandatangani kontrak serta memberikan jaminan bahawa semua perbelanjaan akan dibayar.
Tetapi jangkaannya meleset apabila sebaik shaja melangkah keluar dari pesawat di Seoul pada 3 hb October,penganjur enggan untuk membayar kos penerbangan £ 600 itu seperti yang dijanjikan.
Dia kemudian terperanjat mendapati bilik hotel tidak mempunyai katil.
Amy, yang masih bujang, berkata: 'Terdapat hanya selimut di atas lantai. Saya ditempatkan di situ selama dua malam dan selepas saya membuat aduan saya telah berpindah ke hotel lain.

Para pegawai pertandingan juga meminta rasuh seks dari lain-lain peserta jika mereka  inginkan undian.seramai 50 peserta telah telah dibawa ke bandar Daegu untuk peringkat seterusnya dan rasuah seks terus berlaku dimana seorang peserta Miss Venezuala juga menerima nasib yang sama setelah terpinggir walaupun namanya seharusnya layak ke pusingan seterusnya.Miss Guyana dan Miss Costa Rica juga menerima layanan yang buruk dimana beg mereka dirampas bagi mengelakkan mereka melarikan diri.Amy sedang menimbang untuk mengambil tindakan undang2 terhadap penganjur pertandingan.

P/S :Macamnana penganjur tak meleleh air liur kalau posing maut masa catwalk..tak boleh menahan....
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 ulasan:

  1. Abhamz berkata...:

    salam, suka ambik kesempatan thdp insan yg lemah..

  1. zulkbo berkata...:

    salam..
    ermmm..o la la...
    macam-macam..nama pun ratu cantik
    mende tu juga yang dia nak ye..?

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...