Sumber : http://www.firdauskasim.com/2011/05/tips-seo-cara-pasang-meta-tag.html#ixzz1Zn2VpWeN Langkah Terhenti Bila Terlihat Wanita Sedang Mandi | abadi romeo

Followers

Langkah Terhenti Bila Terlihat Wanita Sedang Mandi

Jumaat, 7 Oktober 2011

Kalau istilah skodeng tu nampak macam curi-curi,terhendap-hendap..digambarkan bagaimana seorang lelaki yang dah kemaruk sangat nak tengok aktiviti perempuan kat bilik air.Langkahnya senyap macam Rambo dalam hutan..mana boleh bising.,walaupun nak terkentot,delay lah dulu atau dilepaskan dengan cara paling halus supaya tak kedengaran..biarlah aroma nya sahaja yang berkumandang di udara.Pijak semut pun tak boleh mati..pengsan je ,begitulah digambarkan aktiviti skodeng yang kebiasaannya berlaku dikampung2.Tapi kalau kat bandar aktiviti riadah songsang ni jarang kedengaran.Tapi apa yang berlaku bila seorang lelaki yang sedang berjalan-jalan di tengah shopping mall..takkala sedang berjalan-jalan terlihat wanita yang dengan selamba mandi...ooopppss...!langkah pertama tentunya memperlahankan langkah supaya tidak melebihi had laju dan tidak mahu melepaskan peluang keemasan.Tapi kalau yang kuat iman macam aku mungkin le tutup mata..hehehehehe....
Sebenarnya aktiviti perempuan mandi ini hanyalah trik yang dilakukan di sebuah komplek membelibelah di pusat bandar Lanzhou,Daerah Gansu China.Sekali imbas orang yang lalu lalang terutama lelaki yang gersang terkejut melihat perempuan sedang mandi sedangkan itu hanyalah paparan gambar didinding,cuma diletakkan tuala di luar pintu agar menambahkan unsur suspen.Ramai yang tertarik dan ramai juga yang merasakan itu satu iklan yang tidak senonoh .Seorang lelaki apabila ditanya tentang iklan itu berkata,

""Saya tidak percaya kepada mata saya. Saya fikir mereka adalah wanita sebenar pada mulanya. Ia pasti menarik perhatian saya, "


P/S:Sekarang dah zaman moden,skodeng cara baru pakai spy camera atau cctv..lelaki ni kalau dah gersang sangat...kalau dah memang hobi memang sukar nak tinggalkan aktiviti live streeming ni...
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 ulasan:

  1. hahahaaha...tertipu jgk...

  1. BHAIHAQI COOL berkata...:

    Aghh~~ ptut ltk yg real , bru cool

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...