Sumber : http://www.firdauskasim.com/2011/05/tips-seo-cara-pasang-meta-tag.html#ixzz1Zn2VpWeN Organ Kemaluan Gadis 13 Tahun Berubah Menjadi Lelaki | abadi romeo

Followers

Organ Kemaluan Gadis 13 Tahun Berubah Menjadi Lelaki

Selasa, 4 Oktober 2011

Seorang bapa terpaksa memindahkan anaknya kesekolah kanak-kanak lelaki setelah mendapati anak yang lahir sebagai perempuan yang dikenali sebagai Uhud tiba-tiba bertukar jantina kepada perempuan.Di negara telok itu sekolah adalah berasinga mengikut gender.Berita ini diketahui oleh bapanya yang terkejut menyaksikan sendiri perubahan organ anak yang pada awalnya mengadu sakit dibahagian perut dan merasa kejang dan dalam masa seminggu telah bertukar menjadi organ lelaki.

"Saya tidak percaya apa yang saya lihat terlebih dahulu ... hanya dalam seminggu,anak perempuan saya telah mempunyai organ lelaki yang penuh dan ini berlaku kepada anak perempuan saya ," kata Ahmed Hassan Mousa dari selatan bandar Khamis Mushait.

"Kami telah diberitahu sebelum itu yang Uhud tidak mempunyai buah dada wanita dan apabila dia sakit di bahagian abdomen beliau, doktor memberitahu kami bahawa dia tidak mempunyai rahim ... beberapa hari kemudian, mereka berkata satu organ lelaki muncul," katanya kepada akhbar harian Alriyadh.

Mousa berkata Uhud kini dinamakan Muad dan telah dipindahkan ke sekolah kanak-kanak lelaki di bandar. "Guru-guru beliau di sekolah perempuan memberitahu beliau sangat cerdik tetapi keras kepala ...dan ini mengejutkan meraka," katanya.

"Sesetengah orang jiran-jiran juga telah memberitahu saya bahawa dia berkelakuan seperti lelaki ... saya sendiri menyedari bahawa dia selalu bermain dengan abangnya tidak kakaknya."

Mousa berkata anak baru telah didaftarkan sebagai Muad di semua jabatan kerajaan yang berkaitan

P/S:Macam chipsmore..kejap ada kejap takde..lepas ni pagi-pagi selepas bangun dari tidur ,perkara nombor wahid yang perlu dilakukan ialah membuat t pemeriksaan mengejut kat "anu",takut tiba2 bertukar...kacau Malaya jadinya.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 ulasan:

 1. akuanakpahang berkata...:

  Parokk weh gitu...

 1. Ahmad Uzair berkata...:

  jap macam ada salah :
  nak yang lahir sebagai perempuan yang dikenali sebagai Uhud tiba-tiba bertukar jantina kepada perempuan..
  perempuan ke laki?

 1. @ahmad uzair..saya baru nk cakap..tp awak da cakap..memang da salah la kat situ..first baca da keliru baca sekali lagi..owh da silap disitu..hehehe..
  macam2 la dunia ni..hanya Allah sahaja yang maha mengetahui dan maha besar yang dapat mencipta sesuatu yang xdapat difikirkan oleh manusia biasa macam kita ini..subahanaAllah...

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...